Opět se chystá akce Ukliďme svět, ukliďme Česko. Klášterec nabízí všem dobrovolníkům spolupráci
Ilustrační foto Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - "Ukliďme svět, ukliďme Česko" je dobrovolnická úklidová akce, která probíhá pravidelně každý rok na území celé České republiky. Jejím cílem je uklidit nelegálně vzniklé černé skládky a nepořádek. Hlavním jarním úklidovým dnem v roce 2019 bude sobota 6. dubna.

Případní zájemci, kteří se chtějí k akci připojit, najdou informace na tomto odkazu, kde se mohou stát organizátory nebo se přidat k již existující skupině. Do úklidu se samozřejmě ale mohou zapojit všichni, kteří mají chuť pomoci přírodě, a to i bez nutnosti se někde registrovat a organizovat.

Město Klášterec nad Ohří pak nabízí všem dobrovolníkům spolupráci materiální (např. pytle na odpad) i logistickou (např. pomoc s odvozem), na konkrétní formě podpory se lze domluvit na odboru místního hospodářství (kontaktní osobou je Libor Kocáb, tel. 474 359 680, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Na spolupráci se lze samozřejmě domluvit i mimo výše uvedenou akci, na jiných místech, v jiném termínu, při likvidaci nepořádku a černých skládek se jedná o nikdy nekončící boj, a právě proto je každá pomoc velmi důležitá.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru