Chomutov – Strážníci chomutovské městské policie chytili vandala, který rozbil autobusovou zastávku v Blatenské ulici. Nezpůsobil "jen" nějakou menší prasklinku ve skle, ale zcela zničil celou jednu boční stěnu zastávky, po jeho útoku se rozpůlila a vypadly z ní zde umístěné plakáty (viz foto níže).

1212zastavka

Zadržený podezřelý mladý muž. Zdroj: Měp Chomutov

O vandalovi se strážníci dozvěděli z telefonátu. Měli jeho stručný popis a informaci, že se vydal směrem do Šafaříkovy ulice. Podezřelého mladého muže se nakonec podařilo najít o několik ulici dál. Ten ale po chvíli začal být agresivní, nakonec tedy skončil s pouty na rukou a byl převezen na obvodní oddělení státní policie do ulice Černovická.

1212zastavka1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru