Chomutov - Chomutovská městská policie zveřejnila na svém facebookovém profilu v neděli dopoledne neobvyklou výzvu. Hledá zachránce malého kotěte, kterého se strážníci dočasně ujali.

0910kote

Na městskou policii bylo přineseno malé koťátko, promáčené, podchlazené a hladové. "Strážníci ho vysušili, nakrmili a dokonce se jim podařilo domluvit mu umístění do kočičího útulku v Kadani, ale nelze ho tam už dopravit, jelikož to je zařízení mimo město Chomutov," vysvětlují strážníci na svých facebookových stránkách.

Pokud by se tedy našel člověk, který by ho mohl dopravit do útulku, kde mu bude poskytnuta péče, nebo by se zde dokonce našel člověk, který by se ho chtěl ujmout a poskytnout mu péči dočasnou či trvalou, obraťte se na Městskou policii Chomutov, kde vám rádi poskytnou veškeré informace.

Kontakt na Městskou policii Chomutov: telefon: 474 637 457, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru