Klášterec nad Ohří – Obyvatelé Klášterce se mohou těšit na dvě nová parkoviště. Jedno vznikne v Lidické ulici, druhé vyroste v ulici 17. listopadu. Město o tom informuje na svých webových stránkách.

Ilustrační foto

Rekonstrukční práce v Lidické ulici by měly začít v těchto dnech. Před domem č.p. 512-515 stavební firma upraví a rozšíří stávající parkoviště, vybudují se kolmá parkovací místa namísto současných podélných stání před garážemi v přízemí. Rekonstrukce se dočká i chodník za domem.

V polovině září se začne pracovat na výstavbě parkoviště v ulici 17. listopadu u domu č.p. 520 - 523. Na místě, kde je trávník, vznikne 19 nových parkovacích míst.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru