V Klášterci chystají řadu nový cyklostezek. Cyklopark v Královéhradecké ulici se stanem uzlem tras
Modrá: Cyklostezka Ohře číslo 6. Červené (projektované): 1.Od železničního mostu po Rašovickou lávku. 2. Podél Kláštereckého potoka, 3. Na Šumnou, 4. Podél Petlérské ulice, 5. Za Dlouhou ulicí. Zelené (plánované): 6. Podél Podmilevského potoka, 7. Z Petlérské do Ciboušova, 8. Z Ciboušova na IP Verne Zdroj: Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Město Klášterec nad Ohří projektuje a plánuje řadu cyklostezek, které korespondují s cyklogenerelem zpracovaným v roce 2016. Cyklopark v Královéhradecké ulici, který se v současné době buduje, se stane jakýmsi uzlem tras pro cyklisty ve městě.

Nyní se připravuje výměna povrchu cyklostezky vedoucí od železničního mostu k Rašovické lávce, zpracované jsou projekty na stezku kolem Kláštereckého potoka, stezku k hradu Šumná, podél Petlérské ulice a připravuje se stezka za Dlouhou ulicí. Plánuje se také příprava projektů na cyklostezku z Petlérské do Ciboušova, z Ciboušova na IP Verne a stezku vedoucí kolem Podmileského potoka (od cykloparku směrem k ZUŠ).

Projekt cykloparku i mapu plánovaných cyklotras můžete nyní vidět v citylightech na autobusových zastávkách na Petlérské, u koupaliště, pod zdravotním střediskem, u kulturního domu a na autobusovém nádraží.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru