Chomutov – Web e-chomutovsko.cz a další zpravodajské servery z naší rodiny „Éček“ čeká ve středu 16. prosince od 18.30 hodin velká premiéra. Přineseme první živé vysílání ze studia. Kdo se bude dívat, uvidí v přímém přenosu první kolo kamerových zkoušek na novou moderátorku. V pátek 18. prosince ve stejný čas potom odvysíláme druhé kolo s dalšími kandidátkami.

Kdo přenos nestihne, bude se na něj moci podívat ze záznamu. O začátku vysílání budeme ještě informovat s předstihem v samostatném článku a na našem facebookovém profilu. Naším záměrem je vybrat novou tvář, která bude před kamerou tvořit dvojici se zkušeným moderátorem Dušanem Matoušem v našich nových pořadech. V nich budeme mimo jiné zpovídat známé osobnosti ze společenského života v našem regionu, místní podnikatele i politiky. Jde o projekt v internetovém prostředí zatím ojedinělý. Jeho kouzlo bude spočívat právě v živém vysílání.

Projekt pořadů eLive TV přinášíme ve spolupráci s M.A.R.S. Audio a MISTRAL TV produkce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru