Chomutov - Chcete trávit vy nebo vaše děti volný čas také jinak, než u tabletů a počítačů? Co si takhle vyzkoušet adrenalinové závodění v reálné podobě? Skvělou příležitostí pro to může být autodráhový kroužek v DDM Chomutov.

25,5 metrů dlouhá autodráha v DDM Chomutov. Foto: Jaroslav Forejt

Autodráha pod vedením Jindřicha Pražáka má v Chomutově tradici již několik desetiletí, sahá do roku 1978. V kroužcích se již střídá nekolikátá generace mladých jezdců, a tak se sem vrací otcové se svými dětmi, aby pomohli udržet tento tradiční modelářský sport a ukázali dnešní generaci, že čas se dá trávit příjemněji než u počítače. Poznejte závodní atmosféru na více jak 25 metrech čtyřproudé autodráhy s automatickým měřícím systémem a překonejte tak nejlepší čas na kolo svých soupeřů.

"Přijďte si zazávodit, nic k tomu nepotřebujete. Veškeré vybavení vám zdarma zapůjčíme. Vemte si jen dobrou náladu, šikovné ruce a modelářského ducha," zve k návštěvě Jaroslaf Forejt.

Modeláři a závodníci se scházejí každé pondělí od 15:00 do 16:00. Ve čtvrtek je otevřeno od 15:00 do 16:00 pro veřejnost.

Na kroužcích se členové učí pravidlům autodráhového modelářství, trénují, provádějí údržbu modelů, mohou si postavit papírovè karoserie či sestavit zakoupený podvozek, nebo nalakovat lexanovou karosérii.

Na další fotografie z autodráhového kroužku se můžete podívat na jeho facebookovém profilu ZDE.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru