Z deníku strážníků: Opilec na nádraží, bezdomovec na poliklinice a opravář, který dostal pokutu
Ilustrační foto Zdroj: Měp Jirkov
Chomutov

Jirkov – Bezdomovci, opilci, feťáci a různí hříšníci, kteří nerespektují vyhlášky nebo dopravní předpisy. S těmito lidmi se denně potýkají strážníci jirkovské městské policie. Ve středu a ve čtvrtek například sbírali opilce na nádraží, hledali bezdomovce na poliklinice či pokutovali muže, který opravoval auto na nevhodném místě.

Ve středu v deset ráno řešili strážníci opilého občana, který se válel na jirkovském autobusovém nádraží. Vzhledem k silné podnapilosti byla na místa přivolána záchranka, která si ho odvezla do nemocnice. V těchto případech by bylo vhodné umístění do protialkoholní stanice. Bohužel v Ústeckém kraji zatím žádná záchytka není.

Před jednou odpolední byla hlídka vyslána do budovy polikliniky, kde měl sedět nějaký bezdomovec a strašně smrdět. Strážníci prohledali celou budovu, ale nikoho takového neobjevili. V osm večer bylo na městskou policii telefonicky oznámeno, že ulici U sauny překáží v křižovatce zaparkované vozidlo. Jelikož auto skutečně tvořilo překážku v silničním provozu, strážníci rozhodli o jeho odtažení.

Ve čtvrtek kolem poledne strážníci kontrolovali při obchůzkové službě muže, který opravoval auto na obchvatu u odbočky k ulici SNP. Za znečištění veřejného prostranství dostal pokutu.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru