Třináctiletá dívka z Chomutova byla nalezena v pořádku, pátrání bylo odvoláno
Pohřešovaná dívka je zpět doma.
Chomutov

Chomutov - Týden po tom, co bylo vyhlášeno pátrání po třináctileté dívce z Chomutova, byla v pořádku nalezena. V sobotu časně ráno o tom informovala policie.

Zprávu potvrzuje také Ministerstvo vnitra, které dítě vyřadilo ze speciálního pátrání "Dítě v ohrožení". "Pátrání po pohřešovaném dítěti (vyhlášené 19. 1. 2018) bylo odvoláno," sděluje resort vnitra.

Za jakých okolností byla dívka nalezena, zatím není jisté. Mezi lidmi se spekulovalo, že se dívka po svém odchodu z domova pohybovala v Chomutově na Písečné, poznatky veřejnosti policie prověřovala, týden ale bez úspěchu.

Dívka nedorazila v závěru minulého týdne do školy, policisté se zabývali možností, že odcestovala autobusem do Prahy, zůstala tam, nebo cestou zpět do Jirkova vystoupila v Lounech či v Chomutově. V pátek večer a v sobotu kvůli dítěti vzlétal k pátrání policejní vrtulník.

Rodiče dívky poslali své dceři prostřednictvím policie přes média vzkaz, ve kterém ji žádali o schůzku na zašifrovaném místě s tím, že věci dají společně do pořádku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru