VIDEO: Co se stalo? Nejdřív rány a dupání, pak v bytě sténal muž. Strážníci museli vyrazit dveře
Muž na sobě neměl žádné zranění, ale sténal a byl z něj cítit alkohol. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Strážníci chomutovské městské policie zasahovali v Kadaňské ulici, kde v jednom ze zdejších bytů ležel na zemi sténající muž. Aby se k němu hlídka dostala, musela vyrazit dveře. Co se muži stalo, nebylo ale ani poté jasné.

Do domu v Kadaňské ulici přivolali městskou policii sousedé, kteří se obávali o život muže. Slyšeli totiž, jak se z jeho bytu ozývá hluk. Následně po schodech běželo několik lidí. Sousedé se poté na muže snažili dobouchat, nikdo ale neotevíral. Z bytu se ozývaly jen duté rány a chrčení.

Když na místo dorazili strážníci, rozhodli se vyrazit dveře. Uvnitř bytu našli muže, který ležel na mezi. Na sobě neměl žádná poranění, ale sténal a byl z něj cítit alkohol. Strážníci ho položili do stabilizované polohy a zavolali záchranku. Do doby než sanitka dorazila, muž v rámci možností odpověděl hlídce na několik dotazů. O tom, co se stalo, vyrozuměli strážníci také mužovu přítelkyni a matku, následně asistovali při převozu muže do nemocnice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru