Kadaň, Děčín, Litvínov: Autobusy na sněhu padaly do příkopů
Autobus zapadlý v příkopu. Foto: Hasiči Královského města Kadaň
Chomutov

Ústecký kraj – Několik nehod autobusů se stalo od úterý během komplikací v dopravě, které působí až do teď námraza a sněžení.

K poslední havárii došlo v úterý večer v Litvínově na silnici ve směru na Lom. Řidič autobusu tam vyjel z pravotočivé zatáčky, přejel do protisměru a skončil v příkopu. Vůz museli vyprošťovat.

K vyprošťování zapadlého autobusu vyjížděli také hasiči Královského města Kadaň. „Nehoda se obešla bez zranění,“ uvedli k zásahu.

1701nehodabus3

Nehoda autobusu na Děčínsku. Foto: Petra Jakouběová

Minutu před úterním polednem vyjížděly tři hasičské jednotky k dopravní nehodě autobusu ve Starém Jiříkově na Děčínsku. Autobus sjel do příkopu, dveře se nedaly otevřít. Uvnitř tak bylo uvězněno jedenáct cestujících, hasiči autobus otevřeli a pomohli z něj cestujícím ven. Jednu těhotnou ženu si do péče vzala Zdravotnická záchranná služba a přepravila ji do nemocnice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru