Další opuštěný pes! Fenka čekala na smrt přivázaná lanem
Fenku nálezci přivedli na služebnu městské policie. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutovsko – V chomutovském útulku skončil další pes, kterého se někdo zbavil opravdu podlým způsobem. Zvíře přivázal na opuštěném místě a nechal ho svému osudu. O případu, který se stal 21. listopadu, informovali strážníci.

Zhruba rok a půl starou fenku našli lidé v okolí Kryr, byla uvázaná na laně. Psa nálezci přivedli na chomutovskou městskou policii, protože si ho bohužel nemohli sami nechat kvůli malým dětem. Nalezená fenka je nicméně přítulná a mazlivá. Podle veterináře měla zřejmě už i štěňata. Fenka skončila v útulku, kde jí budou hledat nový, lepší domov.

Během velmi krátké doby je to už druhý případ, kdy na Chomutovsku někdo uvázal psa na opuštěném místě a nechal ho tam čekat na smrt. Před pár dny objevila žena dva statné psy přivázané ke kovové konstrukci s potrubí. Více jsme psali zde.

{article V Chomutově někdo přivázal dva psy ke kovové konstrukci a nechal je svému osudu}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru