Technické služby opravují v centru města spáry mezi kostkami
Pracovníci nasypou kamenný prach na komunikaci a pečlivě ho vmetají do spár. Zdroj: Technické služby
Chomutov

Chomutov - Technické služby v centru města doplňují spáry v kamenné dlažbě. Předchází tím případnému poničení silnice nebo chodníků.

“Pokud by mezi kostkami došlo k četnějším mezerám, začaly by se uvolňovat. Spáry doplňujeme po celém městě podle potřeby, nebo jednou za dva roky,” uvedl ředitel Technických služeb města Chomutova Zbyněk Koblížek.

Mezery mezi kostkami vznikají běžným opotřebením či při přívalových deštích a vymetáním a vysáváním nepořádku při úklidu ulic. Nyní opravné práce probíhají na náměstí 1. máje a v přilehlých ulicích. Pracovníci s vozíkem plným kamenného prachu nasypou materiál na komunikaci a pečlivě ho vmetají do spár. Práce potrvají zhruba čtrnáct dní.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru