Role se zcela otočily. Tentokrát jedou Piráti do Příbrami bojovat o přežití
PIRÁTI CHOMUTOV V NEDĚLI SOTVA VYSTŘELILI NA BRANKU. FOTO: PIRÁTI CHOMUTOV
Sport

Chomutov – Zatímco v prvním zápase šlo o totální rozklad soupeře, po dalších dvou střetech musí Piráti zpytovat svědomí. Pokud v úterním utkání na ledě Příbrami neuspějí, sezóna končí.

Po prvním domácím duelu s výsledkem 14:1 si všichni mysleli, že půjde o hladký postup do semifinále. Jenže Příbram se nenechala zlomit. V pátečním domácím utkání se nakonec z vítězství 4:2 radovala se svými fanoušky. Do Rocknet arény se tak týmy vrátily s vyrovnanou sérií. Piráti ale nezopakovali střeleckou parádu. Naopak si chomutovští fanoušci gól nezakřičeli ani jednou, a to se jich do hlediště přišlo podívat o 900 více. Na výsledkové tabuli na konci zářil stav 0:2.

V úterý budou hráči do Příbrami odjíždět s vědomím, že pokud prohrají, je konec. „Nevyhráli jsme. Kdo nedá gól, ten ani vyhrát nemůže. Ačkoliv si myslím, že předvedená hra byla dobrá a šancí jsme si vytvořili dost, na kolena nás srazila produktivita. Příbram ovšem stále ještě potřebuje jedno vítězství k postupu a my věříme v to, že se nám u nich podaří zvítězit a vrátíme sérii k rozhodujícímu zápasu před naše fanoušky,“ okomentoval nedělní zápas trenér Kamil Koláček.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru