Permanentkáři si mohou své místo rezervovat už jen do večera. Ve středu začíná boj o semifinále
PIRÁTI CHOMUTOV. FOTO: PIRÁTI CHOMUTOV
Sport

Chomutov – Ve středu v 17:30 hod. se chomutovští Piráti střetnou se soupeři z Příbrami. Další domácí utkání se odehraje v neděli.


Klub Piráti Chomutov informují majitele permanentek, že si svá místa mohou rezervovat do dnešního večera do 19 hod. Posléze budou všechna místa uvolněna do volného prodeje už za cenu jednorázového vstupného. Pozor, je nutné prodloužit svá místa pro každé utkání zvlášť. „Víme, že v osmifinále panovaly problémy s tím, že ne všechny plastové karty po prodloužení fungovaly, ale tento by se neměl opakovat,“ hlásí klubový mluvčí Libor Kult.


Jednorázové vstupenky za 150 korun pro dospělé a za 75 korun pro děti do 140 cm bude možné zakoupit také na pokladně číslo 1 dnes od 16 do 18 hodin. Pokud nezvolíte možnost si svoji permanentku prodloužit online, můžete tak učinit právě na této pokladně. Opět bude možné platit jen hotově.


Pokladny 1 a 3 se v den utkání otevřou stejně jako po celou sezónu v 16 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru