Pro cestu do čtvrtfinále musí Piráti rozsekat Lvi ze sousedního Mostu. Ti při cestě do osmifinále rozsápali Krále z Písku
MOSTEČTÍ LVI MUSELI PRO POSTUP DO OSMIFINÁLE POKOŘIT SOUPEŘE V PÍSKU. FOTO: ARCHIV KLUBU
Sport

Chomutov – Osmifinálový duel v Rocknet aréně bude divácky atraktivní. S ohledem k tomu, že soupeř přijede z nedalekého Mostu, očekává se skvělá divácká kulisa. Klub Pirátů Chomutov již v pondělí zveřejnil, jak to bude se vstupenkami a permanentkami pro osmifinálová klání.

Ve srovnání se základní částí dojde k navýšení cen vstupného. Majitelé permanentních vstupenek si budou moci svá místa prodloužit i z pohodlí domova. Souběžně s možností prodloužit permanentní vstupenku poběží od úterý 7. března také online předprodej míst neobsazených permanentní vstupenkou.


Prodloužení permanentek na osmifinále hrané v Rocknet aréně v sobotu 11. března a ve středu 15. března je potřeba provést na každý zápas zvlášť. Druhou možnost představuje návštěva pokladny číslo 1 v aréně, která bude otevřena ve úterý 7. března i ve středu 8. března od 15 do 17 hodin. Samozřejmě je potřeba mít platnou permanentní vstupenku s sebou, aby bylo možné ji na první dvě domácí osmifinále prodloužit. Zároveň si klub dovoluje upozornit, že na pokladně bude možné platit pouze v hotovosti. V případně prodlužování z pohodlí domova prostřednictvím online aplikace je třeba hlídat cenu u dětských permanentních vstupenek, neboť aplikace nabídne primárně dospělé vstupné 130 korun. Děti do 140 cm však mají prodloužení svého místa za polovinu, tedy za 65 korun.


Hned od úterý 7. března od 10 hodin budou možné kupovat online rovněž jednorázové vstupenky na obě domácí osmifinále, ovšem do čtvrtka 9. března do 10 hodin budou k dispozici pouze místa, která si před sezónou nezakoupili majitelé permanentních vstupenek.


Jednorázové vstupenky za 150 korun pro dospělé a za 75 korun pro děti do 140 cm bude možné zakoupit také na pokladně číslo 1, která bude pro tyto účely otevřená v pátek 10. března od 15 do 17 hodin s tím, že opět bude možné platit pouze hotově. Pokladny 1 a 3 se v den utkání otevřou stejně jako po celou sezónu v 16 hodin.


Majitelé čestných, klubových a partnerských permanentních vstupenek mají své karty prodlouženy automaticky na oba první osmifinálové zápasy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru