Florbal Chomutov zve ještě před prázdninami nové zájemce na nábor!
Ilustrační foto
Sport

Chomutov - Ještě před tím, než se děti rozejdou na letní prázdniny, zve Florbal Chomutov na další náborový den. Na poslední červnovou neděli zve všechny nové zájemce do své venkovní arény, kde si děti vyzkouší florbalový trénink a rodičům se bude věnovat náborový specialista.

Připravena bude příjemná směs informací a zábavy. Akce začíná v neděli 26. června v 15:00, kdy děti zahájí svůj trénink. Rodiče se budou moci nejprve na své ratolesti podívat, ale o 30 minut později už je pro ně připravena informační schůzka. Akce potom končí v 16:30.

Vše se za krásného červnového počasí uskuteční pod širým nebem, ve venkovní aréně v ulici Cihlářská, kterou klub v loňském roce vybudoval pro své členy, aby zde nejen trénovali, ale aby zde také trávili také svůj volný čas pohybem.

V případě potřeby mohou všichni zájemci využít kontakt na manažera rozvoje Florbal Chomutov Lukáše Pekárka (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel.: 721 786 161).

WhatsApp Image 2022 06 23 at 18.31.03

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru