Dřina se vyplatila: Chomutovské gymnastky vybojovaly postup na mistrovství ČR
Foto zdroj: SK GYM Chomutov
Sport

Chomutov - Moderní gymnastky z SK GYM Chomutov prošly zatěžkávací zkouškou na oblastním přeboru v Liberci. Musely předvést dostatečně slušné výkony, aby mohly postoupit na mistrovství ČR. Postupovými místy byly pouze medailové pozice, proto se dalo napětí doslova krájet.

Zlatou medaili a titul Přebornice severočeské oblasti si odvezla Elisabeth Šepeláková, která svým suverénním výkonem zvítězila ve II. kategorii a přidala do své letošní sbírky další cenný kov. Úžasný výkon podala také její oddílová kolegyně a současně soupeřka, Terezie Dvořáková, která obsadila 2. místo a bodově byla těsně za 1. místem.

Další dvě medaile přidala děvčata z I. kategorie, kde 2. místo vybojovala Štěpánka Tejmlová a 3. místo Zoe Klemptová. Další stříbro přidala Valentýna Nataly Hoffmannová ve IV. kategorii. Nezahálela však ani další děvčata, která se pohybovala těsně za stupni vítězů.

Oddíl SK GYM Chomutov tedy dokázal vybojovat pět postupových míst na mistrovství ČR a zařadil se mezi nejúspěšnější oddíly celého závodu. Děvčata si to za svou dřinu opravdu zasloužila, neměly to zadarmo a pochvala od trenérky byla přímo povinností.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru