Obstála v tvrdé konkurenci. Gymnastka Hoffmannová vybojovala na Chomutovském poháru zlato!
Valentýna Nataly Hoffmannová v sestavě se stuhou. Foto: SK GYM Chomutov
Sport

Chomutov - Moderní gymnastky z SK GYM Chomutov přišly poměřit své síly a dovednosti na Chomutovský pohár, který pořádal konkurenční oddíl SC 80 Chomutov. Na tento závod se sjelo mnoho závodnic z kvalitních pražských oddílů a konkurence tedy byla veliká.

Závodnice z oddílu SK GYM Chomutov však ukázaly, že i v Chomutově lze vychovat kvalitní gymnastky a dokázaly vybojovat medaile, včetně zlaté. Nejúspěšnější závodnicí byla Valentýna Nataly Hoffmannová, která zacvičila ve IV. kategorii dvě bezchybné sestavy se stuhou a s kuželi a zaslouženě obsadila 1. místo. Stříbro do oddílu přidala Elisabeth Šepeláková z II. kategorie, která předvedla dvě velmi pěkné sestavy a nebyla daleko od zlaté medaile.

Velmi těsně unikla medaile Karolíně Fröhlichové z V. kategorie, která se bohužel dopustila chyby v sestavě s obručí a stálo ji to cenné body. Všechna děvčata předvedla pěkné výkony a určitě si zaslouží pochvalu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru