Chomutovská gymnastka Štěpánka Milerová přivezla z pohárových závodů v Ústí bronz
Milerová Štěpánka - sestava se stuhou. Foto: Petr Miler
Sport

Ústí nad Labem, Chomutov - Moderní gymnastky z oddílu SK GYM Chomutov zavítaly na pohárový závod do Ústí nad Labem. Chomutovská děvčata musela bojovat s kvalitními závodnicemi z pražských i moravských klubů.

Nejlépe se dařilo závodnici Štěpánce Milerové ve IV. kategorii KPMG, která v sestavě se stuhou a s kužely nechybovala a zaslouženě obsadila úžasné 3. místo. Vedlo se také nejmladší závodnici Štěpánce Tejmlové (6 let), která mezi staršími děvčaty obsadila krásné 5. místo za sestavu bez náčiní.

Závodu se zúčastnila také Kateřina Slivková, Valentýna Nataly Hoffmannová a Karolína Fröhlichová. Tato děvčata se bohužel dopustila chyb a odsunula se na nemedailové pozice. I přes zmiňované chyby se však dokázala probojovat do první desítky, což je velmi dobrý výkon.

Trenérka je s výsledky svých svěřenkyň spokojená a přiznává, že děvčata po dlouhé covidové pauze chybují více než v předchozích letech. Poděkování patří městu Chomutov, které oddíl každoročně finančně podporuje.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru