OBRAZEM: Chomutovské basketbalistky si splnily sen, probojovaly se do Ženské basketbalové ligy
Chomutovské basketbalistky si splnily sen, probojovaly se do Ženské basketbalové ligy. 6x foto: Stanislav Král
Sport

Chomutov - Chomutovské Levhartice čekal v pátek velmi důležitý zápas se Slavií Praha. Rozhodovalo se totiž o vstup do Ženské basketbalové ligy. A vše jim vyšlo naprosto dokonale. Dramatický zápas nakonec vyhrály o tři body, tedy 75:72.

"Pro nás je to vstup do ŽBL z říše snů. V první řadě chci poděkovat hráčkám i divákům. Nebyli jsme lepší, ale rozhodně jsme byli bojovnější a týmovější," řekl po zápase trenér Tomáš Eisner.

Ze začátku to na výhru vůbec nevypadalo. Soupeřky totiž po celý první poločas udržovaly vedení. Levhartice to nevzdaly a v druhé půli obrátily. Dramatické chvíle přišly pak ke konci zápasu, kdy se do vedení opět dostaly soupeřky. Levhartice ale zabojovaly a nakonec i zvítězily. „Celkově o vítězi rozhodla vůle, bojovnost i troška štěstí," dodal trenér.

foto

3009basket1

3009basket3

3009basket4

3009basket5

3009basket6

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru