Tři chomutovské softbalistky se chystají na mistrovství Evropy v Zábřehu
Zleva Alexie Moravčíková (vnější polařka), Kateřina Kindermannová (nadhazovačka) a Štěpánka Boučková (catcher).
Sport

Chomutov - Tři chomutovské softbalistky z klubu Beavers Chomutov pojedou na mistrovství Evropy v Zábřehu. To se uskuteční o prázdninách a softbalistky se už poctivě připravují.

Na mistrovství pojedou Alexie Moravčíková (vnější polařka), Kateřina Kindermannová (nadhazovačka) a Štěpánka Boučková (catcher). Budou Českou republiku reprezentovat na 10. Mistrovství Evropy kadetek do 16ti let v chorvatském Záhřebu. To se uskuteční ve dnech 29. července až 3. srpna. Softballové reprezentantky čeká obhajoba stříbrné medaile z domácího šampionátu v Ostravě v roce 2017.

Hráčky se připravovaly v rámci projektu Sportovního centra mládeže U16. Dále je naplánována série přípravných zápasů a tréninkový kemp těsně před odjezdem na šampionát mistrovství Evropy.

„Pro náš klub je to veliký úspěch a zároveň začátek nové kapitoly historie chomutovského softballu. Gratuluji mým svěřenkyním“, poznamenal Pavel Kurstein, trenér Beavers Chomutov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru