Piráti mění majitele, budou mít i nového statutárního ředitele
Ilustrační foto
Sport

Chomutov - Sezóna, v níž chomutovský tým sestoupil z Tipsport extraligy do Chance ligy, se před pár dny stala minulostí. V poměrně krátkém časovém horizontu dochází v klubu k zásadním změnám. Piráti půjdou do příštího hokejového ročníku s novým majitelem, novým statutárním ředitelem i novou správní radou.

Několik týdnů trvající jednání vyústila v dohodu současného majitele Ing. Jaroslava Veverky, MBA a majitele konsorcia firem HEROS Milana Soukupa, MBA o převzetí sta procent podílu Jaroslava Veverky staršího v akciové společnosti Piráti Chomutov. „Než proběhne převod akcií po právní stránce, budu fungovat v rámci plné moci,“ uvádí Milan Soukup, který se hned ujímá řízení klubu.

Zkušený podnikatel pohybující se v prostředí byznysu od roku 1991 už zároveň jednal s dalšími úspěšnými chomutovskými podnikateli, kteří projevili zájem zapojit se do majetkové struktury klubu.

Nejbližší valná hromady akciové společnosti Piráti Chomutov tedy odvolá z pozice statutárního ředitele Ing. Jaroslava Veverku a jmenuje do této pozice právě Milana Soukupa. Zároveň zvolí novou správní radu, jejíž přesné složení bude ještě předmětem dalších jednání.

Změny se dotknou rovněž zapsaného spolku, jenž se stará o chomutovskou mládež. Jeho novým předsedou bude Milan Soukup, do předsednictva zasednou Stanislav Mikšovic a Ing. Jaroslav Veverka, MBA. „Osobně si myslím, že pan Veverka toho pro Piráty a chomutovský hokej udělal opravdu hodně, proto jsme se dohodli, že bude mít významný vliv na chod mládeže,“ vysvětluje Milan Soukup.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru