Klášterec nad Ohří - O morálce, pokoře a respektu se rozhodl svérázným způsobem přednést svým svěřencům trenér hokejového týmu HC Klášterec nad Ohří. Videem pořízeným potají a umístěným na Youtube už se stihly pobavit tisíce lidí.

Že je hra juniorů "na blití" a omluvenkou je pro ně pouze úmrtní list nebo vážná nemoc, je zřejmě ten nejmírnější výraz, který ve videu uslyšíte. Záběry se baví lidé na internetu, už jej zaznamenala i celoplošná televize. Tam jste ale kvůli věčnému vypípávání neslyšeli nic. Na serveru Youtube je čtvrthodinový záznam z kabiny, akce začíná těsně před druhou minutou. Co si myslíte o takovém motivačním pohovoru trenéra s mladými hráči? Doporučujeme momenty okolo druhé, osmé, 9.30 a 11. minuty. Video pokračuje po 15. minutě také záběry z "chlemtačky".

 VIDEO NA YOUTUBE:

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru