Kadaň – Máte rádi sport? A máte rádi špičkový sport? V tom případě si zítřejší a nedělní den vyhraďte pro návštěvu Kadaně. V místní sportovní hale proběhne oslava futsalu, Kadaňští hostí pohárové vyvrcholení Final Four.

Čtyři, tři, dva

Čtyři týmy, tři utkání, dva dny futsalu v jednom městě. To vše je Final Four. V Kadani se představí nejlepší z nejlepších. Fanoušky čekají dvě derby, v pražském se utkají Benago a Slavia, ve východočeském proti sobě nastoupí Nejzbach z Vysokého Mýta a devítinásobný mistr ligy Era-Pack Chrudim.

Sobota semi, neděle finále

Sobotní semifinálová klání začínají ve 13 a 15 hodin, jako první nastoupí na palubovku pražské týmy. Nedělní finále naplánovali organizátoři na 14.30.

A právě finálový zápas můžete sledovat také v televizi, přímým přenos poběží na kanálu ČT SPORT. Obě sobotní semifinále pak přináší LIVESPORT TV online na internetu. Ale ruku na srdce, zážitek naživo je přece jen nejlepší.

Lístky za „hubičku"

Vstupné stanovili pořadatelé opravdu lidové, muži zaplatí každý den 40, ženy a mládež 20 korun. Děti do 100 centimetrů neplatí nic.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru