Nápady na trička o elektrikářích, abyste ukázali hrdost na svou profesi
Kvalitní tričko s potiskem lze sehnat v kamenné prodejně i na e-shopu.
Zajímavosti

Jestliže jste elektrikář a milujete svoji profesi nebo si z ní chcete pouze udělat legraci a rádi své povolání berete s nadsázkou, můžete do svého šatníku zařadit vtipné tričko s potiskem. Že jste o tom ještě neslyšeli nebo netušíte, kde takový kousek sehnat? Nevadí, na následujících řádcích si na módní trika s potiskem posvítíme pěkně z blízka. Čtěte a inspirujte se s námi!

Kde seženu tričko s potiskem, pro koho je určené a jak může potisk vypadat?

Kvalitní tričko s potiskem lze sehnat v kamenné prodejně i na e-shopu. My dáváme přednost nákupům online, protože tak můžeme nakupovat zboží z pohodlí našeho domova. Pro inspiraci se mohou elektrikáři či jejich přátelé podívat i sem: https://trickovy.cz/15983-jsem-elektrikar-resim-problemy-panske-tricko-s-potiskem.html. Tričko s potiskem, které se zaměřuje na elektrikářské povolání, je tu k mání v nejrůznějším provedení. Potisk totiž může vypadat různě. První variantou je, že si koupíme triko s vtipným nápisem. Další možností je koupit triko s obrázkem. Nejčastější volbou elektrikářů je pak tričko, které kombinuje nápis s obrázkem. Potisk na triku může mít i různou velikost a dokonce si ho můžete i sami navrhnout. Jste-li rádi vidět, můžete vsadit na velký potisk, který bude na první pohled nepřehlédnutelný. Jste-li povahou spíše introvert, můžete vsadit na triko s menším potiskem. Trička s elektrikářským potiskem jsou tu pro všechny milovníky tohoto povolání. Ženy dávají toto triko s oblibou dárkem svým drahým polovičkám. Tričkem s elektrikářských potiskem můžete udělat radost i vašemu kolegovi v práci.

Jakou barvu trika z volit, abychom byli letos in?

Abychom byli v letošní sezóně in, měli bychom si vybrat triko s potiskem v módním barevném odstínu. Letos budou hrát prim pastelové a přírodní tóny barev. Tmavě modré, zelené i hnědé tričko s potiskem pro elektrikáře tak bude dobrou volbou. Vsadit však můžete i na černou nebo na bílou klasiku. Černá a bílá jsou totiž barvy univerzální, které z módy nevychází. Bílé a černé triko pro elektrikáře tak lehce sladíte i s dalším pestrobarevným oblečením. Pokud jste rádi středem pozornosti, můžete si letos vybrat i rudé triko s potiskem. Odstíny červené se hodí pro muže i pro ženy. Znáte-li ženu elektrikářku, určitě jí můžete vzdát hold i pomocí trička s potiskem ve vínové barvě. Trička v módních odstínech najdou zájemci také na oblíbeném e-shopu trickovy.cz. Tady si přijde na své každý muž či žena se smyslem pro humor.

Podle jakých dalších kritérií vybírat triko s potiskem pro elektrikáře?

Už jsme si prozradili, že můžeme tričko s elektrikářským potiskem vybírat na základě barvy, typu potisku a celkového designu. Při jeho výběru však můžeme zvážit další důležitá kritéria. Triko s potiskem může mít různý střih a také různě dlouhá rukáv. Řídit se pak můžeme i výstřihem trika. Volit můžete módní trika v slim fit i v regular fit provedení. Slim verze se hodí pro elektrikáře s normální nebo se štíhlou postavou. Regular fit trika jsou vhodná pro ty, kteří mají rádi vzdušné outfity nebo pro ty, kteří mají nějaké to kilo navíc. Na teplé jarní a letní období jsou jako stvořená trika s krátkým rukávem nebo módní tank topy. Nejoblíbenějším a nejčastěji prodávaným tričkem je pak to, které má kulatý výstřih. I výstřih do V však má něco do sebe. Opticky totiž prodlouží krk a tedy i celou vaši postavu.    

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru