Muž pozná po cestě domů krásná místa několika zemí. Ztratil totiž doklady a musí tak jet na kole
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Zajímavosti

Litvínov – Tak jako se někteří nadšenci vydávají v sezóně prozkoumávat krásy Evropy ze sedla jízdního kola, pozná část Evropy i cizinec, který míří na kole do Bulharska. On se však stal náruživým cyklistou nedobrovolně. 

V parku v centru Litvínova zastihla hlídka městské policie muže, který si tu v dopoledních hodinách ustlal a v klidu spal. Po probuzení strážníci zjistili, že se jedná o občana Bulharska, který pracoval v Německu, ztratil doklady a míří zpět domů. Do Bulharska se vydal na kole a vzal to přes Litvínov. Strážníci požádali o spolupráci cizineckou policii. Muž nemá žádný záznam a ztrátu dokladů v Německu potvrdili němečtí kolegové. Muž po kontrole nasedl na kolo a vydal se na další cestu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru