Béžové baleríny - Jak je nosit, abychom vypadaly šik?
Jak je nosit, abychom vypadaly šik?
Zajímavosti

Jestliže chcete být trendy, zařaďte letos do vašich šatníků alespoň jeden pár béžových balerín. Jestliže nevíte, jak je vkusně zakomponovat do outfitu, nemusíte si zoufat. My vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Čtěte a nechte se inspirovat s námi.

Jaký model béžových balerín bude letos v kurzu a podle čeho je vybírat?

Béžové baleríny jsou všestranná obuv, která by letos neměla chybět v botníku žádné moderní ženě. Béžové baleríny mohou mít mnoho podob. Na trhu najdeme kousky s plochou podrážkou i s tzv. klínkem. O podrážka plochých balerín by neměla být příliš tenká a v ideálním případě by měla zvládnout tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Vhodné jsou tedy baleríny s dobrým odpružením. Ty využijete i na každodenní nošení, do města a do práce. Béžové baleríny mohou být vyrobené i z různých syntetických nebo z přírodních materiálů. V letošní sezóně budou in především kožené modely dámských béžových balerín. A není se čemu divit. Dámské béžové baleríny z přírodní kůže jsou vysoce módní, udržitelné a odolné. Aby vám sloužily dlouhou dobu, pořiďte si k nim i kvalitní impregnaci, ochranný krém v neutrální barvě a čistící pěnu, pastu nebo gel. K semišovým balerínám se vám zase bude hodit speciální čistící guma. Kvalitní béžové dámské baleríny i zmíněné obuvnické doplňky seženete i v kamenných obchodech CCC. Tady si přijde na své každá milovnice módy.

K jakému oblečení nosit béžové baleríny?

Béžové baleríny vám budou slušet ke kalhotám, ale také k šatům a k sukním. Světle béžové baleríny můžete sladit např. s bílými kalhotami typu chino. Módně bude vypadat i kombinace modrých riflí s vysokým pasem a s roztrhanými koleny s béžovými balerínami na klínku. Módní baleríny na klínku najdete také na oblíbeném e-shopu CCC. Chcete-li docílit elegantního outfitu, vsaďte na béžové baleríny s dekorativními třpytivými prvky. Ty pak snáze sladíte i se svými zlatými nebo se stříbrnými šperky. Podíváme-li se blíže na šaty, budou in ty s rafinovanými průstřihy. Ty mohou být umístěné v dekoltu, ale také na bocích, v oblasti bříška či v oblasti šíje. Záleží tak jen na tom, které partie jsou vaše přednosti a které se nebudete stydět odhalit. K béžovým balerínám se pak budou hodit i trendy plisované a trapézové sukně. Letos volte ty s vysokým pasem. Ten vás totiž opticky zúží a také zvýší. V takto postaveném budete neodolatelné!

K jakým módním doplňkům vám budou slušet béžové baleríny?

Chcete-li váš outfit s béžovými balerínami vyšperkovat do posledního drobného detailu, bude to chtít i stylové módní doplňky. Ty by měly mít nejlépe nejen stejnou či podobnou barvu, ale také strukturu. Známé módní pravidlo praví, že hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se outfit s balerínami vkusně sjednotí a bude působit elegantně. A přesně toho chceme při sestavování outfitu docílit. Trendy módní doplňky i béžové baleríny jsou dívkám a dámám k dispozici i v prodejnách CCC. Zde si jistě vyberete mezi stylovými botami doplňky ty pravé i vy. K balerínám se vám budou hodit malá psaníčka, ale také maxi kabelky. Outfit můžete vylepšit i bucket kloboukem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru