Podnikání je o naplňování snů. Ústecký festival startupů Festup se blíží
Jeden z nejúspěšnějších českých youtuberů Jirka Král na Festup 2017.
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Technologické vychytávky, gastronomické dobroty, příběhy úspěchu i selhání začínajících podnikatelů anebo třeba rychlé rande na získání pracovní stáže ve startupu. To nabídne již třetí mezinárodní festival startupů Festup, který pod záštitou rektora univerzity Martina Baleje a náměstka hejtmana Ústeckého kraje Stanislava Rybáka pořádá na půdě Pedagogické fakulty Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Inovační centrum Ústeckého kraje.

Třetí ročník festivalu přivede 23. října 2018 do Ústí nad Labem úspěšné začínající i již zkušené firmy z celé republiky i zahraničí. Ty v interaktivní podobě předvedou nejen své produkty a služby, ale podělí se i o své úspěchy a neúspěchy v přednáškové sekci Success&FuckupStories.

„Chceme ukázat především studentům na vysokých a středních školách, ale i širší veřejnosti, že podnikání je především o realizaci vlastních snů a nápadů, svobodě, ale i odvaze. Věříme, že úspěšné příběhy, rady zkušených a možnost si vše osahat mohou mladé lidi nastartovat. My jim pak v našich programech můžeme pomoci s praktickou stránkou podnikání,“ vysvětluje Tereza Váňová, event manažerka Inovačního centra Ústeckého kraje (ICUK).

2609festup2017a

Na studenty a zájemce o podnikání čeká například generátor nápadů, který pomůže rozvinout stávající a vytvořit nové nápady na podnikání. Ten, kdo již podnikatelský záměr má, si ho může prověřit v soutěži byznys nápadů. Vyhrát přitom může iPhone 6s od hlavního partnera festivalu České spořitelny. A protože se na festivalu bude prezentovat i mnoho startupů z oblasti gastronomie, nebude chybět dobré jídlo a pití.

Festival vyvrcholí večer v 19.00 ústeckým dnem D s názvem Startup Go Grill. Jako již tradičně nabídne veřejné prezentace začínajících firem a projektů z podnikatelského inkubátoru Inovačního centra Ústeckého kraje před odbornou porotou a možnými investory. Tentokrát přibude i nová otevřená kategorie pro začínající firmy z celého regionu.

Registrovat se na večerní Grill, workshopy či rychlé startupové rande se můžete zdarma na webu www.festup.cz. Pro návštěvníky, kteří se nechtějí účastnit workshopů, je festival zdarma a bez registrace.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru