Chomutovsko - Hledáte oázu klidu a pohody v době shonu a stresu? Najdete ji i ve vašem městě. Klid, pohodu a příjemnou péči o vaše tělo nabízí Studia pro zdraví a krásu. Již několik let je najdete v Lounech, Mostě a Chomutově a svým zákazníkům nabízí mnoho profesionálních služeb, přes péči o tělo, obličej, nejrůznější kosmetická ošetření a beauty procedury, také pečující a ozdravující masáže.

 

Ideální možností v dnešní uspěchané době je například lymfatická masáž, která vám pomůže nastartovat správnou činnost lymfatického systému. Užít si můžete manuální, odborně provedenou masáž, nebo i dnes velice oblíbenou přístrojovou lymfodrenáž. Za zmínku stojí také exotické thajské masáže, které provádí studio v Lounech. Doporučujeme i detoxikační, hubnoucí zábaly, které „ozdraví“ váš organismus a dopomohou k redukci celulititdy i nechtěných, třeba „povánočních“ centimetrů.

Zajít můžete také na komplexní kosmetická ošetření, v době plesů a společenských akcí i velice oblíbené samoopalovací nástřiky nebo aplikace umělých řas, ale i na nejrůznější druhy neinvazivních liposukcí či na trvalou depilaci laserem, diodovým nebo VPL.

Pokud sháníte ideální vánoční dárek pro svou přítelkyni, ženu, maminku nebo i babičku, nemusíte do přeplněných obchodních center. Dárkový poukaz do některého ze tří studií jistě udělá radost a můžete si vybrat buď konkrétní proceduru, nebo jednoduše poukaz „nabít“ na libovolnou částku, aby si obdarovaná mohla sama vybrat pro ni nejvhodnější proceduru.

Ve všech Studiích pro zdraví a krásu vás přivítá příjemný, profesionální personál, který se Vám bude věnovat po celou dobu Vaší návštěvy, sdělí vám všechny důležité informace a zodpoví všechny vaše dotazy.

Studia jsou zákazníkům přístupná po celý rok, každý den v týdnu. Proč toho nevyužít a nevěnovat svůj volný den péči o samu sebe. Ve studiích vás budou celý den hýčkat.

V mosteckém studiu si můžete i zacvičit, v prostorách Vaku Studia. K dispozici vám bude osobní trenérka.

Využijte nejrůznějších slevových akcí, každý týden zde nabízí určitou výhodu na oblíbenou proceduru nebo produkt. O všech akcích se vždy dozvíte na Facebooku studií, https://www.facebook.com/kryolipolyzalouny/ nebo https://www.facebook.com/studiochomutov/.

Nezapomínají tu ani na různé zajímavé produkty, které si zde můžete zakoupit, od výživových doplňků po kosmetické pomůcky, dále například dnes velice populární mechanické čistící kartáče, detoxikační čaje a mnoho dalšího. Se vším Vám ochotně poradí místní personál.

O vánočních svátcích mají studia otevřeno do 23. prosince, potom až od 27. do 30. prosince.

Kde najdete Studio pro zdraví a krásu?

V Mostě – v budově OC Kapitol, pod restaurací GoodGate, tel. 775 223 208
V Lounech – v ulici Žatecká 11, Za Branou, naproti Vackovu pekařství, tel. 776 775 711
V Chomutově – Estetika Chomutov – Žižkovo nám. 120, naproti OC Central, tel. 778 441 711

Více informací najdete na www.studiolouny.cz.
Chomutov: www.estetika-chomutov.cz

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru