Kadaň - V prosinci 2015 navštívil prezident republiky Miloš Zeman Ústecký kraj. Ve středu 9. prosince 2015 zavítal také do Kadaně, kde se setkal s představiteli města, zástupci příspěvkových organizací a také s místními občany.

Ke zdárnému průběhu návštěvy přispěli také žáci 1. a 2. ročníku oboru kuchař – číšník ze středisek Kadaň a Údlice Střední školy technické, gastronomické a automobilní Chomutov. Pod vedením svých pedagogů připravili slavnostní tabuli a stůl pro tiskovou konferenci. Podíleli se na obsluze prezidenta republiky, jeho doprovodu a dalších hostů při slavnostním obědě.

Kromě jistě nevšedního setkání s vrcholnými představiteli našeho politického života i představiteli města Kadaň získali hlavně žáci 1. ročníku také mnoho nových poznatků a dovedností ze svého oboru a svou prací i profesionálním vystupováním vzorně reprezentovali svoji školu. Svědčí o tom i velmi kladné hodnocení a poděkování od organizátorů i účastníků setkání.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru