United Energy pokřtila svůj kalendář pro rok 2018 a podpořila postiženého chlapce
Dražba hokejového dresu Jaromíra Jágra. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Chomutov - Společnost United Energy představila svým obchodním partnerům a zaměstnancům v Městském divadle v Chomutově svůj nový kalendář na rok 2018 s názvem „Od ohně k teplárně“. Slavnostního pokřtění již jedenáctého kalendáře této společnosti se ujal její generální ředitel Milan Boháček.

Historicky první firemní kalendář představila United Energy již v roce 2007. Ten byl také posledním, který nijak nesouvisel s činností či působností teplárny. Deset nadcházejících kalendářů vždy nějakou spojitost nabídlo a ani jedenáctý není výjimkou.

„Letošním tématem je historie vzniku tepla a elektřiny až po vznik tepláren, jako je ta naše, kde jsou oba druhy energií vyráběny současně, na jednom místě. Kalendář pro příští rok je vyráběn speciální technikou, kdy po nasvícení denním světle ve tmě vytváří světelné efekty,“ řekla ke kalendáři Miloslava Kučerová, tisková mluvčí společnosti.

Křest kalendáře byl spojen s 1. plesem komořanské teplárny, jenž měl charitativní nádech. Výtěžek z tomboly a dražby dresu Jaromíra Jágra s podpisem bude věnován na potřeby čtyřletého Tomáška, který je od narození postižen těžkou formou dětské obrny a je zcela odkázán na pomoc druhé osoby. Tomášek je synem jednoho ze zaměstnanců společnosti United Energy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru