Zakoupili jste si zvýhodněné vstupenky do zoo? Na deset z vás teď čekají hodnotné ceny, rozdávat se budou u tuleňů
VÍTĚZ LOŇSKÉHO ROČNÍKU. Pětiletý Jáchym Král s tatínkem, kteří si užili společně vítězný vyhlídkový let. Zdroj: Ústecký kraj
Zajímavosti

Ústecký kraj - Přes osm set vstupenek se prodalo v rámci projektu s názvem Jeden kraj – tři různé zoo. Návštěvníci tří zoologických zahrad Ústeckého kraje, tedy Podkrušnohorského zooparku Chomutov, Zoo Děčín a Zoo Ústí nad Labem, si mohli od začátku dubna zakoupit zvýhodněnou vstupenku a navštívit s ní všechny zmíněné zahrady. Ti návštěvníci, kteří to stihli do konce října, byli zapojeni do slosování o zajímavé ceny a už na jaře se dozví, kdo z nich zvítězil. A výherců bude hned deset.

V letošním roce o společnou vstupenku, ať již pro dospělou osobu či dítě, projevilo zájem celkem 809 návštěvníků, což je nárůst o 561 osob oproti roku 2016. Soutěžní kupón odevzdalo celkem 547 účastníků. Vzhledem k velkému nárůstu bylo rozhodnuto o větším počtu vylosovaných výherců, místo tří avizovaných se štěstí usmálo na deset soutěžících. Jejich jména budou zveřejněna na jaře, kdy proběhne slavnostní předání cen, tentokrát v Podkrušnohorském zooparku Chomutov, a to u tuleňů kuželozubých, s možností jejich krmení.

Sedm výherců obdrží dárkové tašky s hodnotnými cenami, první tři čeká víkendový pobyt plný zážitků na různých místech kraje, pro absolutního vítěze v areálu Klíny. Vítězové z loňského roku si užili vyhlášení ve výběhu ústeckých slonů. Jeden z výherců se proletěl dokonce letadlem. 

V přípravě je už tato zvýhodněná akce na vstupenky do zoo i pro příští rok. Znovu odstartuje 1. dubna a ke vstupence ve formě pohlednice obdrží návštěvníci v každé zoo i originální magnetky. „Hlavní výhodou společné vstupenky je její cena. V rámci tohoto projektu vyjde o desítky korun levněji než běžné vstupné. Jsme velmi rádi, že můžeme podpořit akci, kde se dokázaly domluvit hned tři zoo a připravit zajímavých program nejen pro rodiny s dětmi,“ uvedl radní Ústeckého kraje pro oblast cestovního ruchu Zdeněk Matouš.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru