Most - Obliba elektrokol v posledních letech prudce stoupá nejen u rekreačně, ale i sportovně zaměřených cyklistů.

To především proto, že dokáží posouvat hranice co do objemu kilometrů, náročnosti terénu či věku uživatele, vyrovnávají výkonnostní rozdíly ve dvojicích a skupinách, jsou zdrojem bezpečného pohybu při zdravotních komplikacích, ekologickým a dostupným dopravním prostředkem, ideálním tahounem pro dětské sedačky a vozíky či velké náklady, nebo poslouží coby nadupaná terénní hračka pro maximální adrenalinový odvaz. Elektrokolo - správná volba pro každého, kdo chce zažít více.

SHIMANO STePS – KVALITNÍ POHON JE ZÁKLADEM VAŠÍ SPOKOJENOSTI

3108meridasteps

STePS je momentálně nejnovější kompletní systém pohonu pro elektrokola, s bezkonkurenčním maximálním výkonem 500 W a silnými Li-lon akumulátory, pro snadné výjezdy i těch nejprudších kopců. Výsledkem jsou extrémní síla, průměrný dojezd hravě přesahující 100km a jistota dlouhé životnosti, díky kvalitě největšího světového výrobce cyklistických komponent.

Motor není pouze motor! Pohonná jednotka SHIMANO STePS je vlastně počítač, reagující např. na náklon jízdního kola při jízdě do/z kopce, sílu tlaku do pedálů a pozici klik. Obsahuje třístupňovou převodovku a další vymoženosti. Oproti klasickým elektrokolům nabízí hladký chod při jízdě z kopce a nulový odporu při šlapání s vypnutým motorem. Mód WALK ASSIST pomůže při tlačení do kopce. To vše pro Vaše maximální pohodlí a přirozený pocit z jízdy.

ELEKTROKOLA MERIDA – cyklistika bez kompromisů!

Elektrokolo MERIDA je strojem dotaženým do posledního detailu, má vlastní špičkový rám, výhradně značkové komponenty, velkou předností jsou především vysoký výkon a nízká celková váha, začínající pod hranicí 19kg. To vše za velmi dostupné ceny, během probíhajících výprodejů ji od 49.990,- Kč, nebo 10 x 4.990,- Kč bez akontace a bez navýšení.

Jakou kategorii kola zvolit?

Výběr správné kategorie a ideálního modelu je klíčový při pořizování nového stroje a základem Vaší budoucí spokojenosti. Na prodejně Cyklo Point Most Vám rádi pomůžeme a doporučíme ten nejlepší model dle Vašich potřeb a představ. Vybírat můžete z kol kategorií PERFORMANCE – zaměřených na maximální terénní výkon, SPORT – pro všestranné sportovní vyžití a ACTIVE – ideální pro turistiku a účelové ježdění. Detailní článek plný fotografií jednotlivých modelů naleznete na našich webových stránkách a profilu facebook viz kontakty níže.

ŘADA PERFORMANCE – ZAMĚŘENO NA MAXIMÁLNÍ VÝKON V TERÉNU

3108meridaperformance

Vychutnejte si extrémní výkon 500W motoru E8000 a 504Wh baterie E8010. Jízdní kola řady PERFORMANCE dokonale poslouží jako ekologická a ekonomická alternativa krosové motorky, šetrná k přírodě, bez potřeby řidičského oprávnění a bez omezení vjezdu na cyklotrasy či turistické a lesní stezky. K tomu ještě potěší jejich nízká hmotnost, extrémně lehká ovladatelnost, dokonale přilnavé pláště B+ (27,5x2,8) a minimalistický displej s funkcemi vyspělého cyklopočítače, s možností propojení s mobilním telefonem.

eONE–TWENTY / eBIG-TRAIL - BEZKONKURENČNÍ DRAVCI PRO EXTRA DÁVKU ADRENALINU

Nekonečné terénní zážitky díky extra vysokému výkonu a výdrži, super hravé geometrii a širokým kolům B+ (27,5x2,8), které poberou i krkolomné terénní překážky a nezklamou ani v nejstrmějších výjezdech. V provedení s pevným rámem či jako celoodpružené kolo o zdvihu 130/120mm, které hravě zdolá i nejtěžší technické pasáže. Nízká váha již od pouhých 21,15kg.

K dostání v Cyklo Point Most od 96.990,- Kč, nebo 10 x 9.699,- Kč bez navýšení.

ŘADA SPORT – KDYŽ CESTA JE CÍL

3108meridasport

Ideální varianta pro každého, kdo jezdí především „PRO RADOST Z JÍZDY NA KOLE“, nevyhledává extrémní terény a nepohrdne silnicí. Pohodlná sportovní geometrie pro rekreační a účelové ježdění, na projížďky lesem i na cesty do práce. Lehký motor E6000 a výkonnější baterie E8000 pro dlouhý dojezd. Vyšší řady komponent umožní dát sobě i kolu ještě více zabrat.

eNINETY-NINE / – eBIG.NINE / eBIG.SEVEN - MTB STÍHAČKY DO LEHČÍCH TERÉNŮ

Váha od pouhých 19kg, zdvih 100mm v pevném i celoodpruženém provedení a větší 27,5“ a 29“ kola, dělají z modelů řady SPORT ideální kola na asfalt, zpevněné cesty i kousavější turistické stezky. Vymoženosti celoodpružených rámů MERIDA zajistí vyšší komfort a bezpečí během jízdy v terénních pasážích, díky pevnému rámu pak ušetříte na váze a pořizovací ceně.

K dostání v Cyklo Point Most od 64.990,- Kč, nebo 10 x 6.499,- Kč bez navýšení.

ŘADA ACTIVE – AKTIVNÍ ŽIVOT BEZ ZBYTEČNÉ NÁMAHY

3108meridaaktiv

Mužům i ženám nakloněná řada ACTIVE nabízí komfortní geometrii pro pohodlné nasedání a vzpřímenější posed pro rekreační cyklistiku a městské ježdění. Lehký motor E6000 a baterie E6010 pro dlouhý dojezd. V nabídce včetně modelů s automatickým řazením NEXUS v zadním náboji pro naprosto bezstarostnou jízdu, či extra snížených modelů pro snadné nasedání.

eBIG.TOUR – PROSTĚ NA POHODU

Pod označením ACTIVE se skrývá naše nejpohodlnější lehké horské elektrokolo pro účelové ježdění a technicky nenáročnou rekreační cyklistiku. K sehnání varianty s koly 27,5“ a 29“ dle výšky a zaměření jezdce. Od nejzákladnějšího modelu osazeno značkovými komponenty - vzduchovou vidlicí, minimálně devíti převody či hydraulickými kotoučovými brzdami. Prostě ideální stroj pro dlouhá léta bezstarostné jízdy, ať už jedete kamkoli.

eSPRESSO – ZAMĚŘENO NA ASFALT

Naprostým opakem je modelová řada eSPRESSO, která je nejlepší volbou pro převážně silniční ježdění. V nabídce jsou modely pro muže i ženy, včetně varianty extra sníženého rámu eSPRESSO CITY. Kola nabízí nižší valivý odpor díky slabším plášťům, komfortní odpružená vidlice a lehký motor jsou dokonalou kombinací pro účelové městské ježdění bez zbytečné námahy, i dlouhé výlety silnicí a hladším terénem.

K dostání v Cyklo Point Most od 49.990,- Kč, nebo 10 x 4.999,- Kč bez navýšení.

POZOR! Nekupujte cenovku, sáhněte po kvalitě!

Na českém trhu se dá sehnat spousta elektrických vozítek za pohádkové ceny. V drtivé většině případů je tato nízká cena draze vykoupena Vaší výslednou nespokojeností. Pouze elektrokola se středovým motorem od renomovaných výrobců jsou schopna nabídnout ten nejvyšší komfort jízdy, dostatek potřebného výkonu a dlouholetou životnost. Elektrokola MERIDA = jízda bez kompromisů.


  • Kompletní článek, doplněný o bohatou fotodokumentaci, k přečtení na našich stránkách zde a profilu facebook zde.
  • Veškerá výše zmiňovaná kola k prohlédnutí a vyzkoušení na kamenné prodejně CYKLO POINT MOST, adresa Velebudická 1247 – nad hypermarketem Albert (dříve Interspar). Otevírací doba PO-NE 9:00 - 19:00 hod.
  • Využijte mimořádné nabídky a pořiďte si nové kolo ve výprodeji a ještě navíc na splátky bez akontace i bez navýšení. Platí od 1. do 30. září 2017 na veškerá jízdní kola MERIDA, zakoupená na kamenné prodejně Cyklo Point Most. (Roční úroková sazba: 0%, RPSN: 0%, při dodržení podmínek splácení. Více informací podá personál prodejny, působíme jako zprostředkovatel úvěrů pro BNP Paribas Personal Finance SA, odštěpný závod Cetelem.) Všechna práva vyhrazena.

3108meridaletak

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru