CHYSTÁ SE: Výsadba stromů na sídlišti bude poslední akcí letošního festivalu Obnaženi
Loňská výsadba stromů na sídlišti Zadní Vinohrady v Chomutově. Foto: Miloš Štáfek
Co se chystá

Chomutov - V sobotu 8. října od 16 hodin proběhne na sídlišti Březenecká v Chomutově akce s názvem Společná výsadba stromů. Pořadatelé na ni zvou širokou veřejnost. Akce je určena pro všechny, kterým není lhostejný veřejný prostor ve městě a kteří se chtějí podílet na jeho zvelebení.

Ve spolupráci s místním Odborem životního prostředí a Technickými službami města Chomutova zasadí organizátoři spolu s návštěvníky čtyři nové stromy. Ty oživí neutěšenou a zapomenutou část sídliště, kde stávalo kino Evropa (dříve Kolčugino) a kde je od konce července také nainstalována dočasná výtvarná instalace Jiřího Němce Tváří v tvář.

„Přijďte s lopatou či rýčem, s hráběmi nebo jen tak" zve jedna z organizátorek výsadby Tereza Dvořáková. Akci pořádají Ženský spolek a spolek Obnaženi jako ozvěnu 19. ročníku festivalu Obnaženi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru