CHYSTÁ SE: Pátek bude v Chomutově patřit školákům a florbalu
Ilustrační foto CC0
Co se chystá

Chomutov - Již tento pátek se v Chomutově uskuteční jedinečný florbalový zápas. Florbal Chomutov pořádá v Městské sportovní hale akci s názvem School game. Utkání první ligy žen mezi Florbal Chomutov a ACEMA Sparta Praha proběhne před zraky školáků z celého Chomutova. Čeká se, že dojde i k překonání historického rekordu v počtu návštěvníků.

Na School game se očekává jednoznačné překonání historického rekordu v návštěvnosti na zápase 1. ligy žen v České republice. Pořádající klub čeká fantastickou atmosféru a návštěvu okolo 800 diváků. Utkání začíná již tento pátek v 10:00 a je otevřeno i široké veřejnosti.

„Těším se na School game jako blázen, až to chomutovským dětem i Spartě pořádně ukážeme! Myslím, že jsme letní přípravu odmakaly naplno a v tom zápase by se naše úsilí mělo naplno projevit. A nejen v něm. Bude to hlavně o komunikaci a naší spolupráci na hřišti i mimo něj. Rozhodně budeme chtít brát 3 body," řekla kapitánka Chomutova Simona Mock.

„Na tento divácky atraktivní zápas proti Chomutovu se velmi těšíme. Atmosféra v hale bude skvělá a uděláme maximum pro to, abychom domů do Prahy přivezly tři cenné body," vyjádřila se k plánovanému utkání kapitánka Sparty Aneta Navrátilová.

„Když jsme začali realizovat tento projekt, tak tým Sparty pro nás byla jasná a v podstatě jediná volba soupeře. Skvěle fungující organizace, nejen po sportovní stránce. A velmi progresivní dívčí složka vedená Tomášem Kozlíkem nám zaručí kvalitní podívanou před zaplněnou halou. Bude to obrovský zážitek nejen pro všechny zúčastněné hráčky, školáky, rodiny, ale také pro náš klub, který se na tuto velkou akci těší," uvedl chomutovský trenér Martin Hýsek k chystané akci.

„Progres ženského týmu Chomutova byl v minulé sezóně evidentní a jsem rád, že roste další zajímavá dívčí složka. Loni nás Chomutov porazil při našem Photo matchi v UNYP Aréně, což mu rozhodně budeme chtít při School matchi vrátit," dodal trenér Sparty Tomáš Kozlík.

2109chomutovschoolgame2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru