V Chomutově v pátek zahraje Brutus, kapela, která popírá plynutí času
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Co se chystá

Chomutov - Navzdory trendům, navzdory měnícímu se věku muzikantů i fanoušků, skupina Brutus popírá plynutí času. Kapela, jejíž prvopočátky sahají do dob, kdy Karel Gott ještě studoval zpěv na konzervatoři, nese svůj „brutální“ název už čtvrté desetiletí (s výjimkou sedmiletého zákazu tohoto jména za totality).

Za tu dobu se v ní vystřídaly desítky muzikantů, ale její motor stále šlape a smýká tak se svým osazenstvem z místa na místo. Brutus dokazuje, že termín „bigbítová tancovačka“, který se objevil v sedmdesátých letech a který byl občas synonymem pro průšvih, není zastaralým pojmem, ale záležitostí nadčasovou.

Tradici rozverných rockových zábav Brutus udržuje už desítky let stálým koncertováním. Také Chomutov je jeho pravidelnou štací. Tou nejbližší zdejší zastávkou na jeho nekončící bigbítové cestě bude koncert v chomutovském městském divadle v pátek 1. února od 20.00 hodin. Vstupenky bude možné si zakoupit i na místě.

3101Brutus

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru