Chomutovsko – Ještě nevíte, kam o víkendu vyrazit s dětmi, zvláště pokud zrovna nebude přát počasí? Co takhle je vzít na pohádku. V sobotu třeba do Kadaně, v neděli do Chomutova.

V neděli 11. listopadu přijede dětem do Městského divadla v Chomutově zahrát pohádku s názvem Princezna koloběžka Liduščino divadlo. Začíná se v 15.00 hodin, cena je 60 korun.

Princezna koloběžka

A o čem pohádka bude? Chytrá Mančinka si ví se vším rady. Král oceňuje její moudrost, ale zkusí ji nachytat a dá jí těžký úkol. Mančinka má k němu přijet přijet - nepřijet, ani v noci - ani ve dne, být ustrojená - neustrojená, a přinést s sebou dar - nedar! Mančina maminka se bojí, že je to úkol nesplnitelný. Milá Mančinka se ale nelekne a pan král brzy zjistí, že láska je nade všechno na světě. 

Jedeme na výlet

Na nové písničkové představení Štístka a Poupěnky s názvem Jedeme na výlet můžete s dětmi vyrazit v sobotu 10. listopadu do kulturního domu Střelnice v Kadani. Začátek je v 15.00 hodin, vstupné činí 160 korun.

Ve zbrusu novém představení si děti se Štístkem a Poupěnkou zazpívají nejnovější písně z filmu - Jedeme na výlet. Společně se naučí, co se má a co ne s písničkou Jojojo nenene, zalítají si s Letí neletí, pomůžou Budulínkovi, nepustí zlého vlka ke kůzlátkám s písničkou Vlk a kůzlátka, vytvoří největší Stonožku Ponožku a dokonce přijede i Vodník Brekeke a možná si Káča zatančí s čertem... Po představení nebude chybět autogramiáda a společné focení.

0911plakatvylet

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru