Něco pro milovníky astronomie. Přijďte v sobotu pozorovat podzimní souhvězdí
Ilustrační foto Zdroj: Astronomická společnost Chomutov
Co se chystá

Chomutov - Astronomická společnost Chomutov zve všechny příznivce astronomie již tento čtvrtek 8. listopadu od 18:00 hodin na přednášku - Podzimní souhvězdí. V sobotu 10. listopadu od 17:00 hodin pak na společné setkání pod noční oblohou.

Zajímavá přednáška Radka Zozuláka o podzimních souhvězdích se uskuteční ve čtvrtek 8. listopadu od 18:00 hodin v Chomutovském muzeu - v sále Jiřího Popela z Lobkowicz (vlevo od Hvězdářské věže). Vstup je zdarma.

V případě vhodného počasí se pak v sobotu 10. listopadu uskuteční další akce - setkání pod hvězdnou oblohou "na hvězdárně" v Chomutově (louka vedle kina Oko). Budete se moci podívat na podzimní souhvězdí a některé další zajímavé objekty na noční obloze.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru