Dušičky jsou tady! Kam s dětmi na Chomutovsku za strašidly? Přinášíme několik tipů
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Co se chystá

Chomutov - Někdo má radši název Dušičky, jiný slaví Halloween. Pokud se tento víkend nechystáte jen na hřbitov za svými zesnulými příbuznými, ale chcete si volno užití i s dětmi, určitě je vezměte na některou ze strašidelných akcí.

V Kadani můžete vyrazit třeba do Katovy uličky, v Chomutově se na strašidelný park změní přímo ten v centru města, v Klášterci se chystá Strašidlácká párty a v Otvicích se už v pátek vydají na Dušičkovou cestu. Tak co si vyberete?

Katovou uličkou za strašidly

Centrum RADKA v Kadani zve všechny děti na dobrodružnou cestu mezi strašidla, duchy a další temné noční přízraky. Přijďte se bát! Vydejte se na stezku odvahy Katovou uličkou.

Akce se koná v neděli 4. listopadu od 17.15 do 19.00 hodin. Strašidelná cesta začíná u Bašty a končí na Mírovém náměstí

Procházka po hradbách, které budou osvětleny svíčkami, bude plná oživlých strašidel a duchů. Každé ze statečných dětí obdrží na konci cesty malou odměnu, u vstupu se budete moci osvěžit teplým čajem či svařeným vínem.

Vstupenky na strašidelnou stezku jsou k prodeji v herně mateřského centra, v recepci plaveckého centra a na recepci organizace RADKA . Časové vstupenky jsou k dispozici v předprodeji za 50 korun, na místě se budou od 18.00 hodin prodávat vstupenky za 80 korun.

Strašidelný park v centru Chomutova

Na strašidelný park se 3. listopadu promění městský park u Rodinného centra Rozmarýn v Chomutově. Akce začíná v 16.00 hodin a končit by měla kolem devatenácté hodiny.

Všichni, kteří se chystají dorazit, by si neměli zapomenout baterky a lampióny. Na akci je nutná rezervace, vstupenky se totiž budou prodávat na konkrétní čas. Vstupné je 30 korun pro jednotlivce, 50 korun pro dospělého s dítětem a za 80 korun pořídíte rodinnou vstupenku.

Strašidlácká párty v Klášterci

Strašidlácká párty hudebního divadla Hnedle Vedle se koná 4. listopadu od 15.00 hodin v Kulturním domě v Klášterci nad Ohří. Chcete si se svými dětmi zablbnout, zatančit a zasoutěžit? Přijďte jako strašidlo, duch, čaroděj či upír a pojďte řádit. Dvě hodiny tance, strašení a legrace na plný pecky. Vstupné je 70 korun v kostýmu 50 korun.

Dušičková cesta v Otvicích

Na Dušičkovou cestu se v pátek 2. listopadu mohou vpodvečer vydat všechny nebojácné děti v Otvicích. Pokud se chcete zúčastnit, dorazte v 17.00 hodin na hřiště na návsi nejlépe ve strašidelných kostýmech. Zajištěno bude i opékání buřtů. Trasa není sjízdná s dětským kočárem. Akce je vhodná pro děti do 12 let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru