Chomutov - Chomutovské gymnázium v rámci oslav 100. výročí vzniku samostatné Československé republiky pořádá pro širokou veřejnost v pátek 19. října v Městském divadle Chomutov akci s názvem Prvorepubliková tančírna. Začátek je naplánován na 19.00 hodin.

Přijďte si společně připomenout dobu První republiky, zatančit si, pobavit se, a prožít tak příjemný večer. Čeká na vás bohatý kulturní program studentů gymnázia s dobovou tématikou - ukázka prvorepublikové módy a zábavný program. Vstup v dobovém oblečení je vítán. K tanci zahraje Chilli Band.

Rezervace lístků je možná na telefonu 474 624 140, prodej probíhá v kanceláři gymnázia. Vstupné je 150 korun (na sále), 120 korun (na balkoně) a 80 korun (na stání).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru