Začíná Týden knihoven. V Kadani připravili hodinu logopedie, besedu, jógu i deskové hry
Dětské oddělení v kadaňské knihovně. Ilustrační foto. Zdroj: Knihovna Kadaň
Co se chystá

Kadaň - V týdnu od 1. do 7. října proběhne ve většině českých knihoven speciální Týden knihoven. Zúčastní se ho i knihovna v Kadani, která zve všechny na zajímavé akce.

V první řadě je Týden knihoven spojený s amnestií – čtenáři mohou odevzdat zapomenuté knížky bez pokuty. Celý týden bude připraven i oblíbený výprodej knih za kačku. Děti se mohou těšit na odpolední výtvarné dílny.

Hned v pondělí 1. října od 10 hodin je přichystaná ukázková hodina logopedie. Všem, jejichž dítka nemají dokonalou výslovnost některých hlásek, v knihovně ukáží, jak s nimi doma trénovat (Vstupné zdarma).

Úterní dopoledne bude patřit žáčkům základních škol, pro které je připravena beseda s ilustrátorkou Lucií Seifertovou (pouze pro objednané ZŠ).

2. října od 17 hodin pak proběhne Večer ve věži s Nelou Bickovou - ženou se silným životním příběhem, ale i neuvěřitelným odhodláním. Bude vyprávět o knize Honzy Bicka Moje cesta na kole dětem, ale i o tom, jak se vyrovnala se ztrátou milovaného manžela a o svých výletech se synem Honzíkem. (Vstupné 30 Kč)

Ve čtvrtek 3. října si pořádně protáhnete tělo. Čeká vás Milujóga ve věži. Od 15 do 16 hodin bude lekce hravé jógy pro děti (5 - 12 let), od 16:30 navážeme lekcí čtenářské jógy pro dospělé. Vstupné je zdarma, je ale nutné si předem rezervovat místo na tel. čísle 474 34 32 83. Kapacita je totiž omezená.

V sobotu 6. října se budou na pobočce v Golovinově ulici od 9 hodin hrát deskové hry pro děti. Od 17 hodin bude následovat beseda s Tomášem Rálišem. (Vstupné zdarma)

0110plakat

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru