Nejdříve trhy a pak salta ve výškách. Na kadaňské náměstí se po roce vrací skupina akrobatů a performerů
Zdroj: V.O.S.A Theatre
Co se chystá

Kadaň - Skupina akrobatů a performerů V.O.S.A Theatre přiveze do Kadaně po úspěšném loňském vystoupení s názvem Vysokém snění další akrobatické představení. Jejich show kombinuje prvky nového cirkusu – tedy umění, v němž se snoubí tanec, divadlo, akrobacie, kejkle s ohněm, a dokonce i živá hudba. Akrobatická show se odehraje ve středu 12. září na Mírovém náměstí, začátek je v 16.00 hodin.

Celé představení bude vyprávět divákům příběh, který utváří každý z vystupujících, každý kousek kostýmu, každý pohyb a v neposlední řadě i duch místa a přítomné publikum. Bude se Vám tajit dech z akrobatických čísel ve výšinách, budete se smát i žasnout. Tentokrát V.O.S.A Theatre přiveze do Kadaně svůj nejnovější kus, představení Prášilov – fantastické putování do zemí imaginace a dobrodružství.

Protože kejklíři v minulých dobách patřili hlavně k trhům, bude show na Mírovém náměstí v rámci farmářských trhů od 16.00 hodin. Původně se počítalo s tím, že se akrobaté následně přesunou na Studentské náměstí, ale vzhledem k velikosti rekvizit se bude celé představení nakonec odehrávat jen na Mírovém náměstí.

Tradiční farmářské trhy se na Mírovém náměstí budou konat od 9.00 do 16.00 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru