Most - Dvoudenní mezinárodní výstava koček se chystá o víkendu v Mostě. K vidění budou různá plemena, např. kočky exotické, perské, somálské, orientální či domácí, které posoudí zahraniční porota.

Výstava koček na zimním stadionu, loňský ročník. Foto: Oldřich Hájek

Kočky všeho druhu ale nebudou to jediné, co se bude v areálu zimního stadionu předvádět. Můžete za speciálních výstavních podmínek zakoupit celou řadu chovatelských potřeb pro domácí mazlíčky včetně bentonitových hrudkujicích steliv z produkce místního Keramostu.

Výstavní hala bude oba dva dny otevřená od 9 do 17 hodin. Dospělí zaplatí za vstupné 60 korun, děti potom polovinu. Pořadatelé připravili i zvýhodněné rodinné vstupné pro dva dospělé a dvě děti za 150 korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru