Chtěli byste v Kadani založit komunitní zahradu? Přijďte se podělit o nápady
Ilustrační foto
Co se chystá

Kadaň - Chtěli byste si vypěstovat vlastní zeleninu, ale nemáte zahrádku? A slyšeli jste už o komunitních zahradách, kde si obyvatelé činžovních a panelových domů, mohou pronajmout záhonek a pěstovat si na něm, co chtějí? Nejenže je to úžasný způsob relaxace, ale také napomáhá utužování sousedských vztahů.

Besedu na téma komunitní hospodaření pořádá v Kadani v pondělí 20. listopadu v salonku KD Střelnice Statek Hořenice. Akce začíná v 18.00 hodin. Dozvíte se něco o tom, co to komunitní zahrady jsou a k jakému účelu slouží, uvidíte příklady z praxe, fotografie a videa. Společně pak budete moci podebatovat nad tím, zda a jak vytvořit komunitní zahradu i v Kadani.

Beseda je pro všechny, organizátoři ale obzvláště uvítají zájemce o pomoc se samotným zakládáním, administrativou a provozováním komunitní zahrady. Na besedu bude přímo navazovat pracovní schůzka, které se vážní zájemci o spolupráci mohou pochopitelně také zúčastnit.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru