Hradozámecká noc na Červeném Hrádku: Zámkem budou provázet středověcí páni
Ilustrační foto
Co se chystá

Červený Hrádek – Hrady a zámky čeká o tomto víkendu další ročník Hradozámecké noci. V noci ze soboty 26. na neděli 27. srpna se desítky památek po celém republice veřejnosti představí v netradičním době, s netradičním programem a jako místa stále živá, na něž má smysl se vracet.

Osmý ročník Hradozámecké noci se uskuteční na více než osmi desítkách památek po celé České republice, kde vás čekají rytířská klání, kostýmované prohlídky, divadelní představení, koncerty a další pestrý program.

Na zámku Červený Hrádek provedou návštěvníky středověcí páni zámku. Mimořádné prohlídky proběhnou v 15.30, 17.00, 18.30, 20.00 hodin. Od 17.00 hodin bude na nádvoří zámku doprovodný program - rytířské souboje, ohnivá show, středověká hudba.

Vstupné na prohlídky zámku přijde dospělé na 100 korun, děti zaplatí polovic (v ceně je zahrnuto i vstupné na doprovodný program). Vstupné pouze na nádvoří stojí 40 a 20 korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru