Kam o víkendu v Kadani? Na pivní slavnosti nebo závody dračích lodí
Ilustrační foto
Co se chystá

Kadaň – V Kadani se v sobotu 17. června uskuteční hned dvě zajímavé akce. V zahradách Františkánského kláštera budou pivní slavnosti. Na Kadaňském stupni se pro změnu konají závody dračích lodí.

Pivní slavnosti

Pivní slavnosti začínají v sobotu 17. června ve 13.00 hodin v zahradách Františkánského kláštera. Jedná se už o šestý ročník. V areálu Františkánského kláštera se tentokrát setká 8 pivovarů, jejichž zhruba 30 piv se utká o přízeň diváků v soutěži „O zlatou zátku“. Ke vstupence v ceně 50 korun obdrží návštěvníci i třetinovou sklenici a za pivní groše si budou moci koupit pivní vzorky.

Ke zpříjemnění atmosféry zahraje krušnohorská folková kapela Stráníci, skotský rock'n'rollový nářez Claymore a rozmanité akustické uskupení Naopak. Chybět nebude možnost projížďky na koni, o děti bude postaráno v dětském koutku. Akci zakončí slavnostní vyhlášení výsledku diváckého hlasování o nejlepší pivo.

Kadaňský drak

Závody dračích lodí se pojedou v sobotu 17. června na Kadaňském stupni. Startuje se v devět hodin. Závody se konají pod záštitou starosty města Kadaně a pořádají je TJ Vodní sporty Kadaň ve spolupráci s Dragonteamem Nymburk za přispění města Kadaně a ČUS – v rámci programu ČUS „Sportuj s námi“. Občerstvení je zajištěno po celý den, draci se mohou těšit také na večerní selátko na grilu. V areálu loděnice jsou pro děti připraveny skákací hrady zdarma.

Program:
09:00 Porada kapitánů
10:00 – 17:00 Rozjížďky, semifinálové a finálové jízdy – 200 m
17:30 Vyhlášení výsledků Kadaňského Draka
17:00 Dragon Párty – živá hudba

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru