Pobodané dítě v Mostě: Svědci nám popsali, co se tu stalo. Na místě události vzniklo pietní místo
Na pietní místo nosí lidé svíčky i hračky. Foto: redakce
Chomutov

Most - V sobotu krátce po 18 hodině přijali mostečtí policisté oznámení o napadení nezletilé osoby u 14. ZŠ v Mostě. Policie uvedla, že napadené dítě zemřelo. Na místě tragické události vzniklo pietní místo.

Na místo se okamžitě sjely složky Integrovaného záchranného systému. "Prověřujeme úmrtí dítěte v ulici Rozmarýnová v Mostě. V této souvislosti jsme zadrželi dvě osoby. Okolnosti úmrtí jsou předmětem šetření kriminalistů," uvedla v sobotu večer ve svém prohlášení Policie ČR. 

2805kz1

Foto: redakce

"Přítomné dítě předškolního věku se zřejmě stalo obětí incidentu mezi dvěma muži, při němž utrpělo bodnořezné zranění. Na místě probíhá rozsáhlá pátrací akce k nalezení předmětů, jež mohou mít s incidentem souvislost. Jakmile to bude možné, zveřejníme další informace," uvedla Policie ČR na Twitteru v neděli dopoledne.

2805kz4.jpg

Foto: redakce

Na místě události vzniklo pietní místo, u školy stále stojí několik policejních aut, podle svědků propátrávají okolí. Svědci nám popsali, co se tu včera dělo.

"Stalo se to támhle u toho křoví, kluka jeho táta držel a ten druhý toho malého bodl do krku. Byl u toho ještě druhý, blonďatý kluk, který tomu všemu přihlížel, ten se schoval do křoví a klepal se. Jsou tu ještě vidět vyležená místa," uvádí jedna ze svědkyň. "Tomu mrtvému klukovi byly teprve tři roky. Včera se mě tu vyptávali policisté," dodává vzápětí další svědkyně.

2805kz3

Foto: redakce

Spekulace o tom, že by mělo jít o Ukrajince vyvrátila vzápětí další dvojice svědků. "Lidi říkají, že to byli Ukrajinci, to ale není pravda. My toho, co to udělal, známe. Je to feťák a zřejmě musel být "přešlehlej". A táta toho ubodaného kluka je Ital," uvádí dvojice svědků, která přišla na pietní místo zapálit svíčku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru