Zfetovaný muž na ulici napadl náhodného kolemjdoucího. Z oblečení mu vypadlo několik injekčních stříkaček
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Během kontrolní činnosti na autobusovém nádraží v ulici Wolkerova v Chomutově si hlídka strážníků povšimla dvou mužů, kteří se prali. Když je strážníci vyzvali, aby od sebe odstoupili, nejprve okamžitě uposlechli.

Jenže jeden z mužů hned nato začal s nemístnými pokřiky a s útoky. Strážníci jej tedy za použití donucovacích prostředků povalili na zem a nasadili mu pouta. Agresor se vzpouzel a nerespektoval pokyny zasahujících strážníků.

Na místo dorazila i hlídka PČR, která u něj provedla lustraci. Při kontrole, zda není ozbrojen, z jeho oblečení vypadlo několik injekčních stříkaček a všem tak bylo patrné, s kým mají co do činění. Napadený muž po ztotožnění uvedl, že jej narkoman napadl bezdůvodně, že jej ani nezná. Tuto výpověď potvrdili i svědci události.

Když se muž v poutech konečně uklidnil a začal s hlídkou spolupracovat, bylo mu sděleno, že tím, že neuposlechl výzvy úřední osoby, se dopustil přestupku, za který mu byla uložena pokuta. Jelikož s ní ale muž nesouhlasil a stále tvrdil, že se ničeho nedopustil, dořeší přestupkové jednání příslušný správní úřad magistrátu města Chomutova.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru