Policejní akce se zaměřila na dodržování nejvyšší povolené rychlosti. Pokutu dostal ale i chodec
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENÍKY.CZ
Chomutov

Chomutov – Po několika dnech se na Chomutovsku uskutečnila další z celorepublikových dopravních akcí zaměřených na rychlost vozidel. Policisté při ní znovu kontrolovali zejména dodržování maximální povolené rychlosti při řízení vozidel.

Kromě toho samozřejmě dohlíželi i na dodržování dalších obecně platných předpisů podle zákona o silničním provozu. V rámci této akce zjistili policisté porušení zákona v sedmnácti případech, přičemž šestnáctkrát šlo právě o překročení maximální povolené rychlosti, v jednom případě se přestupku dopustil chodec," shrnula výsledky akce policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Většinu přestupků vyřídili policisté na místě uložením blokových pokut v celkové částce 19 700 korun, nejzávažnější případ porušení rychlosti pak řešili oznámením k projednání příslušnému správnímu orgánu.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru